Skip to content

II. Ergotlon Bajnokság 2012

2012. január 22.

XXI. Tisza Triatlon 2012

Triatlon Klubcsapat OB
Gyermek, Serdülő, Ifi Ranglista,
Sprint Távú Kiemelt Amatőr Kupa,
Elit Triatlon Tour

Jabil 3 Próba 2012

1. próba - kerékpár
2. próba - úszás
3. próba - Jabil 1/3 Maraton futóverseny

Triatlon Nagyhét 2012

2012. július 7-15.
Túl a második Jabil próbán  

jabil-2.uszas.jpgKétszáznál többen tempóztak

Az augusztus 7-én, futással elkezdõdött tiszaújvárosi Jabil 3 próba névre keresztelt  szabadidõsport sorozat szeptember 12-én, szombaton úszással folytatódott. A helyi Sportcentrum uszodájában  már korán reggel várták a regisztrációra érkezõket a rendezõ TVK-Mali Triatlon Klub munkatársai. A 400 méteres kispróbára és az 1000 méteres nagypróbára  nem kevesebben,  mint 212-en jelentkeztek be, akik a futam-beosztás mellé kaptak egy-egy úszósapkát is ajándékba.

Örvendetes, hogy nem csak Tiszaújvárosból, hanem a megye további több településérõl is szép számmal érkeztek sportemberek erre az eseményre. A 20, illetve 40 perces szintidõ senkinek nem okozott gondot, így mindenki gyarapíthatta pontjai számát. A 9 pontot elérõk emblémázott galléros pólót vehettek át a parton.

Október 3.: jöhet a bringa-próba!

Folytatás, egyben zárás október 3-án, kerékpározással, melynek központja a Jabil Circuit Magyarország tiszaújvárosi  parkolója lesz, ahol minden jelentkezõ egy-egy kulaccsal lesz ,,gazdagabb”. A 15 km 3, míg a 45 km 7 pontot ,,hozhat a konyhára”.  A 9 pontosok átvehetik a pólót, míg 12 pontosok mellényt kapnak ajándékba. A 15, vagy annál több pontot elérõk eséllyel pályáznak a fõdíjat jelentõ 150.000 forint értékû kerékpár elnyerésére. A próbafüzeteket október 3-án, szombaton, a harmadik próba után lehet bedobni a helyszínén kihelyezett gyûjtõurnába.

Infoline

További információ a TVK-Mali Triatlon Klub elérhetõségein (tel: 49/540-094, fax: 49/540-095,  e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , honlap:  www.tvkmalitriatlon.hu) szerezhetõ be.

Szûcs István

1 %  a triatlon sportért

Adószám: 18429309-1-05

Ifjú Márkus Gábor Alapítvány
a magyar triatlonsportért

Follow tvkmalitriatlon on Twitter