Skip to content

II. Ergotlon Bajnokság 2012

2012. január 22.

XXI. Tisza Triatlon 2012

PELLET Klubcsapat Országos Bajnokság
PELLET Gyerek, Serdülő, Sprint ranglistaverseny

Jabil 3 Próba 2012

1. próba - kerékpár
2. próba - úszás
3. próba - Jabil 1/3 Maraton futóverseny

Triatlon Nagyhét 2012

2012. július 7-15.
Hírek 2009

Triatlon Gála

„Tarolt” a TVK-Mali a Triatlon Gálántorokdani.jpg

Valóságos ,,díjesõben” volt részük a TVK-Mali Triatlon Klub sportolóinak és vezetõinek a december 4-én, Budapesten, a Magyar Sport Házában megtartott Triatlon Gálán.
Bővebben...

Emilio emlékére

emilio_di_toro.jpgEmilio elment, már nem jöhet újra

Az utóbbi napokban kevesebbet ültem az internet elõtt, így csak december 3-án olvastam a hírt, mely szerint a nemzetközi triatlon Nagy Családja elõzõ hétvégén szegényebb lett egy nagyszerû emberrel, a sportág meghatározó alakjával.  A döbbenet miatt esélyem sem volt, hogy triatlonos barátaim, ismerõseim közül  bárkinek, bármit is mondani tudjak ezzel kapcsolatban.
Bővebben...

Díjátadó

alapitv-2009-baloghbence-kiralykristof_.jpgKirály és Balogh a díjazott

A 23 év alatti sportolók  számára kiírt  pályázatok közül az országos kategóriában Király Kristófét  ítélte a legjobbnak idén az ,, Ifj. Márkus Gábor a Magyar Triatlon Sportért Alapítvány” kuratóriuma, míg a TVK-Mali TK sportolói közül Balogh Bence teljesítménye volt elég a díjhoz.

Balogh Bence (balról) és Király Kristóf  az emlékplakettel. (Fotó: Szûcs István)

Bővebben...

Szerzõdés

tri-szerzodes-2009_.jpgHárom klub együttmûködésre szerzõdött

A bajai Mogyi SE,  a Gyõri Vízisport SE és a TVK-Mali Triatlon Klub november 6-án, Tiszaújvárosban együttmûködési szerzõdésben rögzítette, hogy a jövõben egymást segítve kívánnak  tevékenykedni.
A magyar triatlon sportban újsonságnak számító, a  versenyzõk  fejlõdését, a klubok eredményességét és a remények szerint a  sportág hazai fejlõdését egyaránt elõsegítõ kezdeményezésrõl szóló dokumentumot Borbély Miklós, dr. Szakály Zsolt és Lehmann Tibor látta el kézjegyével.
Bővebben...

Benõcs Zoli

benocs_zoli.jpgHa volna két életem…

A négyszeres középtávú országos triatlon bajnok, Benõcs Zoltán október 1-jétõl elszegõdött tûzoltónak, ám a sporttal nem hagyott fel.
-Néhány hónap hezitálás után rá kellett jönnöm, hogy a profi elit színvonalához képest sokkal többet akkor sem tudnék kihozni magamból az idei  hosszú távú Európa-bajnokságon elért 9. helyezésnél, ha továbbra is csak  és kizárólag a triatlonra koncentrálnék – fogalmazott Benõcs Zoltán, a TVK-Mali Triatlon Klub sportolója.

Bővebben...

IX. Barátság Maraton

barmar.jpg2009. november 8., vasárnap, 10.30 óra - Miskolc-Egyetemváros

Versenyszámok:

5,2 km (általános- és középiskolások, felnõttek, szeniorok)
Kismaraton (10,3 km) – abszolút nõi és férfi kategóriában
Félmaraton (21,095 km) egyéni és négy tagú nõi, illetve férfi váltó /váltás kizárólag az egyetemi körcsarnoknál/ 
Maraton (42,195 km, Homonnai László-emlékszám)
Bővebben...

Túl a harmadik próbán

jabil-bringa3.jpgBringával zárult a 3próba

A Jabil 3 próba elnevezésû szabadidõsport eseménysorozat  múlt szombaton kerékpározással zárult. A tiszaújvárosi Jabil Circuit Magyarország parkolójából elõször a 45 km-es, 7 pontot érõ nagypróbára vállalkozó 219 sportember lódult neki, hogy Kesznyéten, Girincs és Köröm érintése után visszatérjenek a kiindulási pontra. A tiszaújvárosi triatlonosok mellett igazi csapatot alkotva hagyták maguk mögött ezt a távot a sportág mezõkövesdi képviselõi is.
Bővebben...

Rendezõi összejövetel

erdobenye-triatlon.jpgTriatlonos évértékelõ Hegyalján

A TVK-Mali Triatlon Klub hosszú évek óta együtt dolgozó rendezõi csapatának reszortfelelõsei nemrégiben Tokaj-Hegyalján, erdõbényei központtal - tartották meg évértékelõ összejövetelüket. Dr. Márkus Gábor klubelnök, a tiszaújvárosi versenyek fõrendezõje maximális elismerését fejezte ki a korábbihoz mérten jóval nehezebb gazdasági helyzet ellenére is kimagaslót teljesítõ csapatról.
Bővebben...

Túl a második Jabil próbán

jabil-2.uszas.jpgKétszáznál többen tempóztak

Az augusztus 7-én, futással elkezdõdött tiszaújvárosi Jabil 3 próba névre keresztelt  szabadidõsport sorozat szeptember 12-én, szombaton úszással folytatódott. A helyi Sportcentrum uszodájában  már korán reggel várták a regisztrációra érkezõket a rendezõ TVK-Mali Triatlon Klub munkatársai. A 400 méteres kispróbára és az 1000 méteres nagypróbára  nem kevesebben,  mint 212-en jelentkeztek be, akik a futam-beosztás mellé kaptak egy-egy úszósapkát is ajándékba.
Bővebben...

3. próba - Kerékpár

jabil_bringa2.jpg

Bringával zárul a 3próba

A Jabil 3 próba elnevezésû szabadidõsport eseménysorozat október 3-án, szombaton kerékpározással zárul. A tiszaújvárosi Jabil Circuit Magyarország Kft. parkolójában 8.00-09.45  között lehet regisztrálni. A 3 pontot érõ 15 km-es  kispróba szintideje 1 óra 30 perc, míg a 45 km-es, 7 pontot hozó nagypróba teljesítésére  3 órát biztosítanak a rendezõ TVK-Mali Triatlon Klub munkatársai.

Bővebben...

<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 Következő > Utolsó >>

1 %  a triatlon sportért

Adószám: 18429309-1-05

Ifjú Márkus Gábor Alapítvány
a magyar triatlonsportért

Follow tvkmalitriatlon on Twitter